tisdag 22 maj 2012

Kambodja

Kvällen har tillbringats på ett möte om resan till Kambodja. Jag har för första gången träffat övriga svenska deltagare - ett härligt gäng, som det verkar. Vi har pratat workshops, skolbesök, utbildning (inte bara av blivande lärare, utan av lärarutbildare på deras lärarhögskola också!) och schema och upplägg under tiden där.
Vi hann också prata lite om vad alla ska göra efter arbetets slut, och de flesta verkar stanna några dagar extra för att hinna se mer av Kambodja, Thailand eller (till min glädje inte bara jag!) Vietnam.
Mig lockar ju förstås Vietnam mest, eftersom jag flyger den vägen, men det är klart, Phnom Pen kanske är värt några dagar. Eller den kambodjanska kusten. Jag ska googla på det när jag får en stund över, och se vilket som lockar mest och hur det passar ekonomin.

På tal om ekonomin så finns det ju fortfarande en del smycken här. Bara att höra av sig och beställa. Jag har faktiskt gjort en del nya också, men har inte hunnit fota dem ännu, och inte hinner jag ikväll heller, för nu ska det rättas nationella prov. 
Hör av dig och fråga om det är någon färg du är sugen på, kanske har jag materiel att göra ett av, eller så kanske det redan finns ett färdigt.
Glöm inte att förtjänsten går till ett gott syfte!

Jag ser i alla fall fram emot resan till Kambodja ännu mer nu, ju mer den närmar sig!

:)

2 kommentarer:

 1. Hej...Läste ditt inlägg av en ren slump. Jag har varit i både Vietnam och Kambodja. Och jag måste få säga att Kambodja var den plats som jag har med mig i hjärtat. Den historia som landet bär på. Angkor wat...något av det mest häftiga jag upplevt. Ta chansen om du får den... Vietnam är häftigt, men i kambodja känns det lite som om tiden stannat. Märklig men man lämnar inte landet oberörd någonstans.Hoppas du får en underbar resa! / Malou

  SvaraRadera
 2. Åh, vad glad jag blir, hoppas att jag får samma känsla av landet som du! Nu ser jag ännu mer fram emot resan.
  Angkor wat är naturligtvis redan inbokat, men kanske blir det ännu mer Kambodja då, när du säger så.
  Tack för tipset!
  Och tack för kommentaren! :)

  SvaraRadera