måndag 11 juli 2011

Malibu, Faliraki, Rhodos


Här har vi härbärgerat i 9 dagar nu.
Malibu studios. (Bokas aven via malibustudios@yahoo.gr)
Lägenheterna är lagom stora för 2 personer (det finns ocksa nagra for 3). Inte på något sätt lyxiga, men det finns det man behöver för att klara sig. Utom kaffekokare och korkskruv. Men ber man den snälla ägaren Kiki fixar hon vad man behover :) Kylskapet i var studio var valdigt litet men vi fick lov att forvara vattenflaskor i frysen i baren over natten. Och forresten ska de sma kylskapen bytas ut infor nasta sasong.

Nere i baren finns ett par datorer med Internet mot betalning, men det finns även trådlöst om man vill surfa gratis på egen apparat.
Malibu studios ligger på en kulle 700 m från Falirakis ocharmiga och turistiga centrum. Här uppe fläktar det och man stannar gärna och hänger vid poolen.
De flesta gäster är engelsmän, något företag verkar ha stället som lågprisalternativ för det är många ungdomar. Vi har ocksa haft ett stort svensexegang fran England omkring oss i nagra dagar. Vad ar det med engelsman och deras svensexor? De verkar alltid forega utomlands.

Lågpris är det ju också för oss: 11€/person och natt! 6 extra/dygn om man vill ha AC.
Och Ryanair tog mig hit för 700 kr och härifrån för 400. Summa nio dagar i Faliraki, Rhodos: 2000 kr. Ett pris i min smak :R
Published with Blogger-droid v1.6.7

2 kommentarer:

  1. Ett klart godkänt pris för en härlig vistelse, som ni verkar ha haft! Är det långt från flygplatsen?

    SvaraRadera
  2. Visst ar det!?
    Mindre an tva mil fran flygplatsen, c:a 25 Euro med taxi.
    Eller 2,2 Euro x 2 for buss till Rhodos stad och sedan darifran och hit. Det blir en liten omvag, men vart det om man vill resa snalt :)

    SvaraRadera