fredag 1 juli 2011

LCHF-kex

Nu har jag bakat en niodubbel sats LCHF-kex att ta med på semestern. Idag kom jag till min glädje på att jag inte behöver stå och klicka ut smeten på plåten, utan kan bre ut den tunt och sedan "spåra" fyrkanter med en stekspade. Det gick så otroligt mycket snabbare!
Om man inte äter bröd och dessutom försöker minska intaget av mjölkprodukter är det svårt att hitta frukost utomlands och ännu svårare att hitta picnic-mat. Och det tråkigaste som finns med semestrar är när man kommer hem från dem och känner sig tjock och svullen för att det var svårt att få tag på bra saker att äta. 
Nu ska jag vara borta i sex veckor, resa till fyra olika ställen och dessutom med bara handbagage (10 kg) så jag portionerar ut en låda kex var till de personer som ska möta mig på olika ställen i södra Europa i sommar. Tur att man har vänner som ställer upp :)


Published with Blogger-droid v1.6.7

3 kommentarer:

 1. Hej, finns det nån möjlighet att få receptet tro ? Kram inkan o ligan
  min mailadress är inkan88@gmail.com
  Skulle bli jätteglad.

  SvaraRadera
 2. Absolut! Klicka på LCHF bland länkarna nedan. Sitter på en bar på Rhodos och surfar på mobilen, så jag är lite för bekväm för att maila nu. Kolla februari-inläggen annars, där finns det:) Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla.
  NU hittade jag receptet.
  Ska försöka ge mig på att göra dom vid tillfälle.
  Återigen tack !
  Inkan o Ligan

  SvaraRadera