torsdag 14 juni 2012

Spökvandring


Ikväll har jag varit på spökvandring med tre tioåringar :)
Bild från www.stockholmghostwalk.com
Jag tycker det är svårt med presenter till ungar i den åldern och har börjat ge bort upplevelser tillsammans med Sotlugg (och mig) istället för prylar som hamnar i något hörn och samlar damm. En fördel med det är också att Sotlugg och jag kommer iväg och gör saker, vilket annars min lathet och hans enorma leklust oftast hindrar oss från. Tips till just denna aktivitet fick jag från Millas hälsoblogg.
Två kompisar har fått spökvandringen i födelsedagspresent under våren och nu var det dags, innan semestrar börjar och tiden rinner iväg.
Vi bokade med Stockholm Ghost Walk och fick oss en och en halv timmes blodig stockholmshistoria i Gamla Stan till livs. Den var inte barnanpassad men funkade bra för oss ändå. Guiden skrämde till allas förtjusning slag på oss med jämna mellanrum och jag tror att alla i gruppen uppskattade vandringen. 100 kr för barn och 200 för vuxen kändes också som ett bra pris.

Eftersom jag som vanligt var
ute i sista minuten tillverkade
jag ett kort själv.

Men det finns också presentkort
att köpa direkt på hemsidan

2 kommentarer:

 1. Vad kul att ni gick på vandringen, hoppas inte barnen blev för rädda bara.
  Ha en bra helg

  SvaraRadera
 2. Ja den var verkligen bra! Tack för tipset! Killarna gillade den.
  Bästa kommentaren på väg hem: (angående glädjehus, som ju ingen av killarna visste vad det var, och jag inte heller brydde mig om att förklara): "Kulhus, vadå kulhus. Det var ju inte ens kul, ju!" :)

  Hoppas att även du har haft en bra helg!

  SvaraRadera