måndag 24 januari 2011

Lapptäcke och hotellsurf

Blev hemma från jobbet idag med liten sjukling. Det gav mig tid att jobba lite hemifrån i lugn och ro, och beta av några omdömen medan han slumrade på soffan.
Jag hann också slösurfa lite på hotell - behöver ett för en natt nära Schönenfeld i Berlin. Helst på gångavstånd från flygplatsen. Konstigt nog (eller är det så nu för tiden...) ingick inte frukost i priset på de flesta. Det passar i och för sig oss bra - vi är inga storätare så tidigt som halv sju på morgonen, så vi tar nog hellre något på flygplatsen. Det fanns i vilket fall som helst många hotell att välja på, så jag riktade in mitt sökande på avståndet till flygplatsen och bokade till slut ett pensionat drygt 1000 meter därifrån. Känns lagom när man ska vara där så tidigt som sju. Och priset - 350 kr/rum känns också lagom.

Jag hann också klippa några lappar till mitt lapptäcke och väntar nu ivrigt på de tygbitar som kusin Maria skulle skicka då hon städade bland sina tyger. Lapptäcket ska bli brunt i en slags tegelstensteknik (eller vad det nu kan tänkas heta...), tänkte jag. I vilket fall som helst behövde alla mina saxar slipas sist jag klippte - eller, ja... De har ju, precis som knivarna, behövt slipas i flera år...
Men nu var jag på Konsum härom dagen och hittade en sprillans ny sax för 39 kr! Det var halva priset på halva halva reapriset eller något, för de ska visst bygga om.

Så nu har jag en sax till att aldrig slipa :D

1 kommentar:

  1. Hej,
    Så trevligt att du kikat in hos mig och länkat från din sida. Jag blir så glad! Hoppas du får en trevlig vecka!

    http://smaskelismaskens.blogspot.com/

    SvaraRadera